Over ons

 

Ruim 20 jaar ervaring binnen de industrie

Ons verhaal

Over ons

Vleesparadijs is een heus begrip in Den Haag, Leiderdorp, Utrecht, Amsterdam en Rotterdam. Al jaren zijn wij actief in de halalindustrie en merken wij dat de behoefte van de klant door de jaren heen aan het veranderen is. Ouders hebben tegenwoordig veel minder tijd om boodschappen te kunnen doen, omdat beide ouders aan het werk zijn. Verder zijn er een hoop oudere klanten die slecht ter been zijn of moeite hebben om boodschappen te tillen. Het is voor deze klanten, maar uiteindelijk ook voor een ieder, een gemak wanneer uw boodschappen aan huis worden bezorgd op het moment wanneer dat u uitkomt.

Hoe werkt het?

Het bestellen bij ons gaat vrij gemakkelijk. U kunt via uw telefoon, computer of tablet uw bestelling plaatsen op www.vleesparadijs.nl. Zodra u uw producten heeft gekozen kunt u tot 15 dagen vooruit bestellen op onze site.

Waarom Vleesparadijs?

Om onze klanten beter van dienst te kunnen zijn, hebben wij besloten om online bestellingen aan te nemen. Om onze dienst zo goed mogelijk uit te voeren hebben onze slagers 3 aspecten waar op gelet dient te worden: 

  • Vers: alle bestellingen die de deur uit gaan dienen eerst gecontroleerd te worden door een van onze slagers. Zo kunnen wij u garanderen dat hetgeen wat bij u aankomt ook daadwerkelijk vers is. 
  • Gekoeld: alle bestellingen dienen vervoerd te worden in een koelwagen. Dit aspect hangt nauw samen met het versheidsaspect, waarmee wij uiteindelijk streven naar de beste kwaliteit. 
  • Bezorging: wij streven met al onze bestellingen dat alles verloopt zoals de klant dat van ons verwacht. Hierom kunt u een opmerking achterlaten bij het bestellen. Zo kunt u aangeven of u een reminder wilt hebben voordat uw bestelling wordt bezorgd. 

Halal slagerij in de buurt

Met inmiddels vijf filialen in Den Haag, Rotterdam, Leiderdorp en Utrecht, kunt u als klant makkelijk bij ons terecht. Vleesparadijs is uw halal slagerij in de buurt.  

Kwaliteit Halal Vlees Op zijn best!

missie

Onze missie bij Vleesparadijs is om onze klanten de hoogste kwaliteit vleesproducten te bieden, afkomstig van duurzame boerderijen die onze strenge normen voor dierenwelzijn, milieuvriendelijke praktijken en hoogwaardige voeding naleven. Wij geloven dat goede voeding de basis vormt voor een gezond en gelukkig leven, en we zijn vastbesloten om dit te bieden aan al onze klanten.

Visie

Onze visie bij Vleesparadijs is om de meest betrouwbare en gewaardeerde leverancier van vleesproducten te worden, die staat voor duurzaamheid, kwaliteit en transparantie. We willen een positieve impact hebben op onze klanten, onze gemeenschap en het milieu door middel van onze bedrijfsactiviteiten en onze toewijding aan de hoogste normen van dierenwelzijn, voedselkwaliteit en milieubescherming.

Boeren

Bij Vleesparadijs hechten we veel waarde aan de herkomst van ons vlees. We werken samen met boerderijen die onze toewijding delen voor duurzame landbouw, respectvolle behandeling van dieren en hoogwaardige voeding. We zorgen ervoor dat onze boerderijen zich houden aan onze normen voor dierenwelzijn, milieu en kwaliteit, zodat we onze klanten alleen het beste vlees kunnen leveren.

Proces

Het koelproces van Vleesparadijs (volgens HACCP-regels en zonder E-nummers): Bij Vleesparadijs hanteren we strikte HACCP-protocollen om ervoor te zorgen dat ons vlees veilig en hygiënisch wordt bewaard en verwerkt. Onze koelprocessen zijn ontworpen om de kwaliteit en de versheid van ons vlees te behouden, zonder het gebruik van E-nummers of andere conserveringsmiddelen. We gebruiken geavanceerde koelsystemen die voldoen aan de hoogste normen van de voedselveiligheid en we controleren regelmatig onze temperatuur- en kwaliteitscontroles om ervoor te zorgen dat we de beste producten kunnen leveren aan onze klanten.

FAQ

Is er een minimum order bedrag?

Ja, halal slagerij Vleesparadijs bezorgt al bij u aan huis bij een minimale bestedingsbedrag van €50,-

Tot hoe laat kan ik bestellen?

Halal slagerij Vleesparadijs levert uw bestelling af op dinsdag, donderdag of zaterdag.
– voor levering op dinsdag kunt u bestellen op zaterdag, zondag en maandag.
– voor levering op donderdag, kunt u bestellen op woensdag.
– voor levering op zaterdag kunt u bestellen op vrijdag.

Wilt u afhalen? Vandaag besteld, morgen afhalen!
Bestellingen nemen wij op tot 00:00.

Wat als ik een klacht heb over halal slagerij Vleesparadijs?

Indien u een klacht heeft kunt u ons een e-mail toezenden op info@vleescentrumparadijs.nl.

Wordt er bij mij in de buurt bezorgd?

Momenteel bezorgen wij alleen in regio Den Haag & Delft. Bij het afrekenen kunt u uw postcode invoeren om er zeker van te zijn dat er bij u bezorgd wordt.

Bestellen in regio Den haag? www.vleesparadijs.nl

Waar kan ik halal vlees afhalen?

Onze halal slagerijen zijn gevestigd op de volgende adressen:

Halal slagerij Utrecht: Andesdreef 41, 3563 GB Utrecht
Halal slagerij Den Haag: Hoefkade 791A, 2525 LH Den Haag
Halal slagerij Leiderdorp: Koningstraat 70, 2351 PJ Leiderdorp
Halal slagerij Rotterdam: Van Helmontstraat 9, 3029 AA Rotterdam
Halal slagerij Rotterdam (2e filiaal): Oranjeboomstraat 193 A, 3071 SJ Rotterdam

Halal vlees bestellen was nooit zo makkelijk geweest. Bestel snel en haal af of laat het thuis bezorgen!